Massage i Vissenbjerg nær Årup og Odense

Går du med smerter i kroppen og har du derfor brug for massage?

Hos Klinik Pinebænken møder du mig, Susanne Marxen. Jeg er lægeeksamineret fysiurgisk massør (RAB) og Idrætsskadeterapeut hos Lasota terapi akademi. Jeg står derfor klar til at hjælpe dig af med dine smerter og lidelser i Årup, Vissenbjerg og Odense.

Kontakt mig og hør mere

Få massage af en uddannet og kvalitetsbevidst massør

Der kan være mange grunde til at man overvejer at få massage. Det kan være at man har smerter og lidelser i kroppen, eller at man blot har behov for at stresse af og komme af med spændinger i kroppen. 

Når du får massage hos mig, vil mit fokus ligge på den helbredende virkning på muskelspændinger og infiltrationer, smerter i ryg, nakke og hoved og kan ophæve stivhed i led og muskler.

Under behandlingen vil jeg behandle kroppen ved hjælp af tryk og gnidninger i forskellige former for at stimulere blodgennemstrømningen i muskler og væv.​ Massage er en af verdens ældste behandlingsformer og vinder stadigt større anerkendelse for sin helbredende virkning i den vestlige verden.

Derfor skal du vælge mig til at stå for din massage

Når du bestiller tid til behandling i min klinik, er det meget vigtigt for mig, at du føler dig tryg. Denne tryghed gør, at du kan slappe helt af og være mere modtagelig for behandlingen. Hermed opnås de bedste resultater, da der ikke opstår spændinger i kroppen på grund af f.eks. nervøsitet eller andet.

Når det bestiller tid til behandling, vil jeg først indgå en dialog med dig, så vi sammen kan finde frem til hvilke smerter og problematikker du oplever i kroppen. Gennem klar kommunikation kan vi i fællesskab finde frem til, hvad der er årsagen til dine smerter og lidelser.

Bestil tid til massage i dag

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning til at hvordan min massage kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan ringe til mig på 25 71 90 80 eller sende en mail til susanne@klinik-pinebaenken.dk. Alternativt kan du også benytte kontaktformularen på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i min klinik på Assenbøllevej 80 i Vissenbjerg.