Akupunktur i Vissenbjerg nær Årup og Odense

Ønsker du et sundt helbred og en krop i balance, og har du overvejet akupunktur?

Hos Klinik Pinebænken møder du mig, Susanne Marxen. Jeg er uddannet akupunktør (RAB) og jeg står klar til at tage imod dig. Som registreret RAB-akupunktør er du sikret, at alle krav for korrekt akupunktur bliver opfyldt.

Kontakt mig og hør mere

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en æld gammel behandlingsmetode, som er blevet anvendt i flere tusinde år. Behandlingsformen udvikles fortsat og praktiseres med forskellige teknikker, men det overordnede mål med behandlingen er, at styrke kroppen, så den selv kan reparere hvad der er nødvendigt og hvor det er nødvendigt.

Hos Klinik Pinebænken arbejder jeg med mennesket livsenergi, der efter gammel kinesisk tradition kaldes “Qi”, som er den energi vi har arvet fra vores forældre og forfædre. Ved behandlingen bruges der akupunkturnåle, der stikkes ind i kortlagte akupunkturpunkter, der er fordelt rundt på kroppen. 

Hvordan virker akupunktur?

Under behandlingen vil der blive indsat nogle tynde nåle med hver deres længde i forskellige kortlagte punkter på huden. Disse nåle har en evne til enten at forebygge eller helt behandle forskellige sygdomme. Ifølge traditionel kinesisk medicin findes der 12 energibaner i kroppen, der kaldes meridianer.

For at sikre et sundt helbred og en krop i balance, skal livsenergien kunne bevæge sig frit rundt i kroppens meridianer. Hvis den frie cirkulation af livsenergi forhindres, vil der opstå sygdomme. Disse sygdomme kan heldigvis behandles ved hjælp at denne type behandling.

Kroppen består af flere hundrede akupunkturpunkter, der hver har sin egenskab. Derfor er en grundig diagnosticering en forudsætning for en succesfuld behandling.

Bestil tid til akupunktur i dag

Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning for at høre om akupunktur kan hjælpe dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan ringe til mig på 25 71 90 80 eller sende en mail til susanne@klinik-pinebaenken.dk. Alternativt kan du også benytte kontaktformularen på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i min klinik på Assenbøllevej 80 i Vissenbjerg.